Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yavru kedi görmek

Rüyada sarı yavru kedi görmek

Rüyada sarı yavru kedi görmek adının ve şanının yürüyeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere alamet eder.

Rüyada sarı yavru kedi gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması işinize yarayabilir.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sarı kedi yavrusu görmek son model arabaya sahip olacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı yavru kedi görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, önündeki engelleri aşamayacağına işaret eder.

Rüyada sarı kedi yavruları görmek şifa göreceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yavru sarı kedi görmek işinde profesyonel kimse olacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kişisel problemlerini çözeceğine alamet eder.

Rüyada yavru gri kedi görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, huzurlu günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru kediden korkmak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine işarettir.

Rüyada yeni doğan kedi yavrusu görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments