Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru sarı kedi görmek

Rüyada yavru sarı kedi görmek

Rüyada yavru sarı kedi görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulur.

Rüyada yavru sarı kedi gördüyseniz:

  • İşinizi kaybetme korkusu sizi korkutuyor.

Rüyada sarı kedi yavruları görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına alamet eder.

Rüyada sarı kedi yavrusu görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalettir.

Rüyada sarı yavru kedi görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, insanlardan takdir toplayacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru sarı kedi görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne kedi ve yavrusunu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda kedi yavrusu görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru gri kedi görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, ruhen güzelleşeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments