Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğan kedi yavrusu görmek

Rüyada yeni doğan kedi yavrusu görmek

Rüyada yeni doğan kedi yavrusu görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğan kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Söylemek istediğim şeyleri tesadüfler sonrası daha iyi anlayacaksınız.

Rüyada yeni doğan kedi yavrusu görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeni doğan kedi görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeğini görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, elinin bollaşacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğan çocuğun yürüdüğünü görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğan iki bebek görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğan hasta bebek görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğan bebeğin altını temizlemek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments