Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru gri kedi görmek

Rüyada yavru gri kedi görmek

Rüyada yavru gri kedi görmek huzursuzlukların son bulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, hep dua edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru gri kedi gördüyseniz:

  • Özel hayatınızın iş yaşamınıza karışmasına izin vermeyin.

Rüyada gri kedi yavrusu görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada gri yavru kedi görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yavru gri kedi görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada siyah ve gri kedi görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada gri renk kedi görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada gri kedi görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, işlerinin ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri kedi sevmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gri renkte kedi görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments