Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kedi yavruları görmek

Rüyada sarı kedi yavruları görmek

Rüyada sarı kedi yavruları görmek içine kapanacağına, başarıları ile konuşulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet eder.

Rüyada sarı kedi yavruları gördüyseniz:

  • Biraz daha rahat olmaya çalışın, umut size uzak olmamalı, hiçbirşey son değildir, sürprizler yaşamın ta kendisidir.

Rüyada sarı kedi yavruları görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, yaralarına da merhem olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada yavru sarı kedi görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı kedi yavrusu görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada sarı yavru kedi görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, geçecek güzel bir ömre işarettir.

Rüyada iki yavru kedi görmek endişelerinin son bulacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yavru kedi görmek diplomalarının artacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu bulmak daha sevgi dolu biri haline geleceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments