Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru sarı kedi sevmek

Rüyada yavru sarı kedi sevmek

Rüyada yavru sarı kedi sevmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerin rayından çıkacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok başarılı olunacağına delalet eder.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek gördüyseniz:

  • Çalışkanlığınızdan başarı kazanacaksınız.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, derde ve kedere düşeceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru sarı kedi görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada sarı kedi yavruları görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı yavru kedi görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada sarı kedi yavrusu görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, rakiplerin alt edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedi yavrusu sevmek sorunlarının ortadan kalkacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yavrusu sevmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına delalettir.

Rüyada kedi yavrularını sevmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments