Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstüne düşmek

Rüyada mezarın üstüne düşmek

Rüyada mezarın üstüne düşmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, borçlarının artacağına delalettir.

Rüyada mezarın üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Her şeyin bir zamanı var.

Rüyada mezar üstüne düşmek kara kara düşüneceğine, sorunların atlatılacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstüne düşmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, hastalıkların biteceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafasının üstüne düşmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ağacın üstüne düşmek yeni mekânlara gireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dizlerinin üstüne düşmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar üstüne düşmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada karın üstüne düşmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, her zaman hürmet göreceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments