Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve sarı kedi görmek

Rüyada siyah ve sarı kedi görmek

Rüyada siyah ve sarı kedi görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada siyah ve sarı kedi gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklik bazı kişiler için hoş şeyler programlamanıza veya jestler yapmanıza zemin hazırlayabilir.

Rüyada siyah ve sarı kedi görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada sarı ve siyah kedi görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kediye sarılmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sarı beyaz kedi görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine işaret eder.

Rüyada sarı kedi yavrusu görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret eder.

Rüyada evde sarı kedi görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kedi görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, son model arabaya sahip olacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments