Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde sarı kedi görmek

Rüyada evde sarı kedi görmek

Rüyada evde sarı kedi görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, terfi edeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine işaret eder.

Rüyada evde sarı kedi gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen durumlarla karşılaşırsanız aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada sarı ev kedisi görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Rüyada evde sarı kedi görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş sarı kedi görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada sarı büyük kedi görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada sarı kedi öldürmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve sarı kedi görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada sarı kedi yavruları görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediye sarıldığını görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments