Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ve mor renk görmek

Rüyada sarı ve mor renk görmek

Rüyada sarı ve mor renk görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, günah işleyeceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı ve mor renk gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlatırken zorlanmayacaksınız.

Rüyada mor ve sarı renk görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı ve mor renk görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, evlatlarının hayrını göreceğine işaret eder.

Rüyada mor renkli halı görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet eder.

Rüyada mor renk canta görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, geçimin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renk başörtü görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada mor renk etek görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk elbise giymek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyu mor renk görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments