Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli halı görmek

Rüyada mor renkli halı görmek

Rüyada mor renkli halı görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renkli halı gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerleme cesareti toplamaya çalışırken elinize geçen fırsatı kaçırabilirsiniz.

Rüyada mor renkli halı görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, işlerinin hemen hallolacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada mor renk halı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor halı görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada mor renk saç görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, aylık gelirinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renk şemsiye görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk yorgan görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kısa sürede başarısının artacağına işaret eder.

Rüyada mor renk hırka görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Rüyada mor ve sarı renk görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments