Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor ve sarı renk görmek

Rüyada mor ve sarı renk görmek

Rüyada mor ve sarı renk görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, kişinin daha çok kazanacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalet eder.

Rüyada mor ve sarı renk gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaratan durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada mor ve sarı renk görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada sarı ve mor renk görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada mor renk etek görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada mor renkli elbise giymek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada mor renkli ev görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet eder.

Rüyada mor renkli araba görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor renk yatak örtüsü görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor ve pembe renk görmek hayallerinin gerçek olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments