Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ve mavi renk görmek

Rüyada sarı ve mavi renk görmek

Rüyada sarı ve mavi renk görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulur.

Rüyada sarı ve mavi renk gördüyseniz:

  • Sosyal güdüleriniz kesin, ilişkiler maddi ya da manevi iyi sonuçlar getirebilirler.

Rüyada sarı mavi renk görmek dileklerinin de kabul olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet eder.

Rüyada sarı ve mavi renk görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, kazanca kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada mavi ve sarı renk görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saks mavi renk görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renk gömlek giymek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkli taş görmek saygınlığına leke sürüleceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada mavi renkli balık görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, engel teşkil edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkli güvercin görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, onu borçtan kurtaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments