Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli güvercin görmek

Rüyada mavi renkli güvercin görmek

Rüyada mavi renkli güvercin görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada mavi renkli güvercin gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmalısınız.

Rüyada mavi renkli güvercin görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi güvercin görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi beyaz güvercin görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, vefa göstereceğine, özlemelerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü güvercin görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli güvercin görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli güvercin yakalamak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri renkli güvercin görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada koyu renk güvercin görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments