Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı mavi renk görmek

Rüyada sarı mavi renk görmek

Rüyada sarı mavi renk görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sağlık sorunlarının artacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı mavi renk gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin yardımı, çok kısa bir süre içinde size çok gerekli olabilir.

Rüyada mavi ve sarı renk görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, helal rızık elde edeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı mavi renk görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işarettir.

Rüyada sarı ve mavi renk görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk bebek elbisesi görmek birçok kişiye yardım edeceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına tabir olunur.

Rüyada mavi ve yeşil renk görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, hastalıklardan kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına delalettir.

Rüyada mavi renk gelinlik giymek işlerin daha kötü bir hal alacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk seçmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk tişört görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, onu dinleyeceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments