Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saks mavi renk görmek

Rüyada saks mavi renk görmek

Rüyada saks mavi renk görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saks mavi renk gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paraya çevirebilirsiniz.

Rüyada saks mavisi renk görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saks mavi renk görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada saks mavisi ceket görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saks mavi görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, ağız tadı ile yaşanacağına delalettir.

Rüyada saks mavisi elbise giymek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada saklanmış para bulmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, çok mutlu olunacağına, güveninin artacağına işaret eder.

Rüyada sakıp sabancıyı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, çocuklarının fazla olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına inanılır.

Rüyada saklanan birini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments