Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ve sarı renk görmek

Rüyada mavi ve sarı renk görmek

Rüyada mavi ve sarı renk görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada mavi ve sarı renk gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumların üstesinden gelebilmek için daha planlı davranmanız gerekebilir.

Rüyada mavi ve sarı renk görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı mavi renk görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına alamet eder.

Rüyada sarı ve mavi renk görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalettir.

Rüyada mavi renk gömlek giymek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk badana görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada mavi renkte kedi görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli kapı görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk başörtü görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments