Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet mavi kuşu görmek

Rüyada muhabbet mavi kuşu görmek

Rüyada muhabbet mavi kuşu görmek maddi açıdan zarar edileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sorunların günden güne artacağına, şansın yüze güleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet mavi kuşu gördüyseniz:

  • Kısacası duygularınızın esiri olmayın.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet mavi kuşu görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sarı mavi muhabbet kuşu görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına yorulur.

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi muhabbet kuşları görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, huzurunun artacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek başına türlü işler geleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, ortaya bazı projeler koyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments