Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, sermayesini kaybedeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız kişilerle bağları kuvvetlendirmeniz geçmişte başarısız olmuş bir hedefin gerçekleştirilmesine yardım edebilir.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek hasadının tarlasında kalacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunu kafeste görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafeste görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada kafesin içinde muhabbet kuşu görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada kafesde muhabbet kuşu görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kötü noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments