Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, kendisine kızacağına, üzüntülerin gideceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, çözüm yolları bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza daha çok vakit ayıracaksınız.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, keyiflerinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşunu yakalamak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde muhabbet kuşu yakalamak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, hak yemeyeceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşlarını yakalamak örnek insan olacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu yakalamak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments