Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün çapalamak

Rüyada tütün çapalamak

Rüyada tütün çapalamak keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, beklenilen takdiri alacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, hasret çekileceğine inanılır.

Rüyada tütün çapalamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız istemeden gireceğiniz bir durumdan memnun kalabilirsiniz.

Rüyada tütün çapalamak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağı çapalamak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Rüyada tarla çapalamak girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak çapalamak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yolculuğa çıkmaya, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domates çapalamak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kendinden emin adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçeyi çapalamak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç dibi çapalamak bir koyduğu işten üç alacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, büyük bir servete kavuşacağına işarettir.

Rüyada bostan çapalamak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments