Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı tarak görmek

Rüyada sarı tarak görmek

Rüyada sarı tarak görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada sarı tarak gördüyseniz:

  • Maddi konularda aktif olmalısınız.

Rüyada sarı tarak görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada tarakta saç görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, oldukça uzun bir yolculuğa işaret eder.

Rüyada ölmüş birinden tarak almak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık tarakla saç taramak kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada birden fazla tarak görmek büyük miktarda para kazanılacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine rivayet eder.

Rüyada tarak kırmak rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, önemli işlere imza atacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sık dişli tarak görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, helal rızka sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada tarakla saç taramak yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments