Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarak kırmak

Rüyada tarak kırmak

Rüyada tarak kırmak hayallerini gerçekleştireceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, güzel haberler alacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarak kırmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe konsantre olma ya da dağılma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada tarak kırmak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarak verdiğini görmek konforunun yerinde olacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarak düşürmek ettiği zararları telafi edeceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tahta tarak görmek kazancın artacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş tarak görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada plastik tarak görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın tarak görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına inanılır.

Rüyada kemik tarak görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunlarından arınacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments