Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık dişli tarak görmek

Rüyada sık dişli tarak görmek

Rüyada sık dişli tarak görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sık dişli tarak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya maddi bağlantılarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Rüyada sık dişli tarak görmek böylelikle yüzünün güleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık dişli tarak görmek şeytana uyacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada dişli çark görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük dişli fare görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun dişli doğduğunu görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın dişli erkek görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz dişli birini görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın dişli adam görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments