Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı silah görmek

Rüyada sarı silah görmek

Rüyada sarı silah görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, sorunların artacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına tabir olunur.

Rüyada sarı silah gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Rüyada sarı silah görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada altın sarısı silah görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan silahla vurulmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada silah edildiğini görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin elinde silah görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına işaret eder.

Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından silahla kovalanmak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine tabir olunur.

Rüyada uzun silah görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments