Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun silah görmek

Rüyada uzun silah görmek

Rüyada uzun silah görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zorlukları atlatacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada uzun silah gördüyseniz:

  • Birlikte birşeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir.

Rüyada uzun namlulu silah görmek onlardan medet umacağına, borçların ödeneceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına delalettir.

Rüyada uzun namlulu silahla vurulmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, hem de zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun silah görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla ateş eden birini görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek uzun yaşayacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini silahla görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada camide silah görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kuran ve silah görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments