Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah edildiğini görmek

Rüyada silah edildiğini görmek

Rüyada silah edildiğini görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına delalettir.

Rüyada silah edildiğini gördüyseniz:

  • İletişim esnasında duygularınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada silahla ateş edilmek hayaller kurulacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına delalet eder.

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye tabir olunur.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments