Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından silahla kovalanmak

Rüyada birisi tarafından silahla kovalanmak

Rüyada birisi tarafından silahla kovalanmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, sorunların tamamen biteceğine inanılır.

Rüyada birisi tarafından silahla kovalanmak gördüyseniz:

  • Teşebbüs ettiğiniz işlerde sizi bile şaşırtan ani başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada birisi tarafından silahla kovalanmak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahlı biri tarafından kovalanmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalet eder.

Rüyada silahlı kişi tarafından kovalanmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulmak kovalanmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah kovalanmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin silahla kovalandığını görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada tavuk tarafından kovalanmak başarısının azalacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada bir ölü tarafından kovalanmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments