Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı tesbih görmek

Rüyada sarı tesbih görmek

Rüyada sarı tesbih görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalettir.

Rüyada sarı tesbih gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada sarı renkli tesbih görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, şansının ve bahtının döneceğine rivayet eder.

Rüyada sarı tesbih görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk tesbih görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada tesbihat kitabı görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada suyun içinde tesbih görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih tutmak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kırılmış tesbih görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına delalettir.

Rüyada tesbih duası okumak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, ruhsal korkularından da arınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments