Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkli saat görmek

Rüyada sarı renkli saat görmek

Rüyada sarı renkli saat görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, hak yiyeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada sarı renkli saat gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi ilişkilerinizi geliştirmek için yaptığınız şeyler zaman içinde fayda sağlayacak.

Rüyada sarı renk saat görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sarı renkli saat görmek parasının her geçen gün artacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada renkli kol saati görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kol saati görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına delalettir.

Rüyada renkli kol saatleri görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada renkli saat görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkli saat görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments