Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk saat görmek

Rüyada sarı renk saat görmek

Rüyada sarı renk saat görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine yorulur.

Rüyada sarı renk saat gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada sarı renk saat görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet eder.

Rüyada sarı renkli saat görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada renkli saat görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli kol saati görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, gelişim içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada renkli kol saatleri görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli kol saati görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli saat görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments