Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk gömlek görmek

Rüyada sarı renk gömlek görmek

Rüyada sarı renk gömlek görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kazancının günden güne düşeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, çıkmaza düşeceğine alamet eder.

Rüyada sarı renk gömlek gördüyseniz:

  • İstediğiniz karşı cins ilişkisini gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada sarı renk gömlek görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı renkli gömlek görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk gömlek giymek büyük bir zenginlik elde edileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, büyük bir işin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyu renk gömlek görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına yorulur.

Rüyada gri renk gömlek görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine inanılır.

Rüyada beyaz renk gömlek görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renk gömlek görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments