Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk göz görmek

Rüyada sarı renk göz görmek

Rüyada sarı renk göz görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada sarı renk göz gördüyseniz:

  • Belli olasılıkları hesaplayarak bütçe yapmalısınız.

Rüyada sarı renk göz görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, girişimlerde bulunacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli gözlü olmak çok karlı yatırımlar yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, hayırlı işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözü renkli görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada farklı renkte göz görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, kendisini ailesine vereceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkli göz görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, hızlanacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli gözlü kedi görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet eder.

Rüyada gözü renkli bebek görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına yorulur.

Rüyada renkli gözlü erkek çocuğu görmek neşeleneceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments