Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli gözlü erkek çocuğu görmek

Rüyada renkli gözlü erkek çocuğu görmek

Rüyada renkli gözlü erkek çocuğu görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, daha güçlü hale geleceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli gözlü erkek çocuğu gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Rüyada renkli gözlü erkek çocuğu görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kendisi için mal mülk alacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli gözlü erkek bebek görmek başarı için fırsatların artacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli gözlü erkek görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü erkek çocuğu görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek çocuğu görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada mavi gözlü erkek çocuğu görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalet eder.

Rüyada gözleri farklı renkte görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada gözlerini renkli görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, insanları kıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments