Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü renkli görmek

Rüyada gözü renkli görmek

Rüyada gözü renkli görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü renkli gördüyseniz:

  • Ani tepkilerde bulunmayın.

Rüyada kendi gözlerini renkli görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, küslerin barışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalettir.

Rüyada gözünü renkli görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada renkli gözlü birini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sarı renk göz görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, yeni kararlar alınacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli gözlü kadın görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk göz görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, en yüksek makamlara oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli gözlü bayan görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine yorulur.

Rüyada gözleri farklı renkte görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, tecrübe kazandıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments