Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli göz görmek

Rüyada yeşil renkli göz görmek

Rüyada yeşil renkli göz görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yaşam refahının düşeceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, bereket ve huzur getireceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli göz gördüyseniz:

  • Sinirlenerek zaman kaybetmeyin.

Rüyada yeşil renkli göz görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk göz görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözleri renkli bebek görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, insan sevindireceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada farklı renkte göz görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada gözleri renkli görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, işinde verimsiz olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli gözlü bebek görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına işarettir.

Rüyada renkli mavi göz görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet eder.

Rüyada gözlerini renkli görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments