Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli gözlü olmak

Rüyada renkli gözlü olmak

Rüyada renkli gözlü olmak geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine inanılır.

Rüyada renkli gözlü olmak gördüyseniz:

  • Sizin doğru olarak gördükleriniz başkaları tarafından aynı şekilde algılanmayabilir.

Rüyada gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli gözlü olmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada renkli gözlü bayan görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, her şeyin ters gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözünü renkli görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli gözlü kedi görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına yorulur.

Rüyada renkli gözlü insan görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada gözlerini renkli görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments