Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farklı renkte göz görmek

Rüyada farklı renkte göz görmek

Rüyada farklı renkte göz görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, ev taşımaya, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, onu uyaracağına delalettir.

Rüyada farklı renkte göz gördüyseniz:

  • Hizmetlerinizi cömertçe sunmanız hayatınızı veya yaşadığınız yeri değiştirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Rüyada gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farklı renkte göz görmek rızkında ve malından olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, yeni duygular tadacağına inanılır.

Rüyada gözleri farklı renkte görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada farklı göz görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada göz rengini farklı görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine yorulur.

Rüyada saçı farklı renk görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, bebek sahibi olunacağına, onun kıymetini her daim bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını farklı renkte görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada farklı renk çorap giymek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments