Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi örtü örtmek

Rüyada mavi örtü örtmek

Rüyada mavi örtü örtmek yarınlarına inanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi örtü örtmek gördüyseniz:

  • Hangi konularda sözler verdiğinizi, uzlaştığınızı veya imzalar atacağınızı tüm detaylarıyla kavramadan veya belli sorular sormadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada mavi örtü örtmek sağlığın da bozulacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada namaz örtüsü örtmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kırmızı örtü örtmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada yeşil örtü örtmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başına örtü örtmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada örtü örtmek örtünmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek zor günlerini arkasında bırakacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments