Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı mor çiçek görmek

Rüyada sarı mor çiçek görmek

Rüyada sarı mor çiçek görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, hastalıkların şifa bulacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, başarılarını ispat edeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sarı mor çiçek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişileri anlamakta zorluk çekebilirsiniz.

Rüyada sarı mor çiçek görmek rahatının yerine geleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yeni mekânlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor çiçek vermek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye yorulmaktadır.

Rüyada mor çiçek tarlası görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada mor beyaz çiçek görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor çiçek dikmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada mor çiçek koklamak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, elindeki imkanların artacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments