Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor ve sarı çiçek görmek

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yükseleceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına delalet eder.

Rüyada mor ve sarı çiçek gördüyseniz:

  • İmkansız vaatlerin peşinden gitmeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya tabir olunur.

Rüyada sarı mor çiçek görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işarettir.

Rüyada mor beyaz çiçek görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor çiçek dikmek sevindirici şeyler duymaya, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor çiçekli ağaç görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor çiçek ekmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalettir.

Rüyada mor orkide çiçeği görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments