Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor çiçek vermek

Rüyada mor çiçek vermek

Rüyada mor çiçek vermek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, her daim bereketli işler yapacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına alamet eder.

Rüyada mor çiçek vermek gördüyseniz:

  • Bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Rüyada mor çiçek dikmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, hikmet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı mor çiçek görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada mor çiçek vermek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor renkli çiçek görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına delalet eder.

Rüyada mor çiçek koklamak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işarettir.

Rüyada mor çiçek tarlası görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada mor çiçekler görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına işaret eder.

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments