Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda mor çiçek görmek

Rüyada saksıda mor çiçek görmek

Rüyada saksıda mor çiçek görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda mor çiçek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin kuralları veya koydukları sınırlar nedeniyle sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalettir.

Rüyada saksı çiçeği sulamak kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda mavi çiçek görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, ticaretinin açılacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek çok zor günler geçireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına yorulur.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine inanılır.

Rüyada saksıda çiçek sulamak kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda sarı çiçek görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, kızına daima sahip çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments