Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor çiçek koklamak

Rüyada mor çiçek koklamak

Rüyada mor çiçek koklamak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada mor çiçek koklamak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye odaklanmalısınız.

Rüyada mor çiçek koklamak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına tabir olunur.

Rüyada mor sümbül koklamak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı çiçek koklamak hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada iğde çiçeği koklamak yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, düşmanına galip geleceğine inanılır.

Rüyada hanımeli çiçeği koklamak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek kokladığını görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, bilgi sahibi olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalet eder.

Rüyada akasya çiçeği koklamak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çiçek koklamak sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments