Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor çiçek tarlası görmek

Rüyada mor çiçek tarlası görmek

Rüyada mor çiçek tarlası görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Rüyada mor çiçek tarlası gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Rüyada mor çiçek tarlası görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada tarlada çiçek görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı çiçek tarlası görmek attığı adımların boşa çıkacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına işarettir.

Rüyada çiçek tarlasında koşmak başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, sevindirici şeyler duymaya alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çiçek tarlası görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçekli tarla görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına alamet eder.

Rüyada tarlada çiçek toplamak sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, tüm dileklerin tutacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya çiçek ekmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments