Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada desenli kumaş görmek

Rüyada desenli kumaş görmek

Rüyada desenli kumaş görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, malların artacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine inanılır.

Rüyada desenli kumaş gördüyseniz:

  • Size engel olan kişi ya da durumların ortadan kalktıklarını görebileceksiniz.

Rüyada desenli kumaş görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada desenli balık görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada leopar desenli ayakkabı görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına inanılır.

Rüyada desenli halı görmek işlerin de yolunda gideceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine inanılır.

Rüyada desenli bardak görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada desenli elbise görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, Tövbe Edeceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada kelebek deseni görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet eder.

Rüyada çiçek deseni görmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments