Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise kumaşı görmek

Rüyada elbise kumaşı görmek

Rüyada elbise kumaşı görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, fikirlerinin çatışacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada elbise kumaşı gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilerleme göstermeye başlıyor.

Rüyada elbise kumaşı görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kendisine kızacağına rivayet eder.

Rüyada top halinde kumaş görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, tatsızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada perdelik kumaş görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada mor kumaş görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kumaş topları görmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına rivayet eder.

Rüyada dantel kumaş görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, güzel sözler işiteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments