Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumaş satın almak

Rüyada kumaş satın almak

Rüyada kumaş satın almak talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kumaş satın almak gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada kumaş satın almak kişinin esenlik bulacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada ipek kumaş satın almak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada kumaş yediğini görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil saten kumaş görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Rüyada dantel kumaş görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada bordo renk kumaş görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada mor renk kumaş görmek onu darda bırakmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pazen kumaş görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments