Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyansın bol geldiğini görmek

Rüyada alyansın bol geldiğini görmek

Rüyada alyansın bol geldiğini görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada alyansın bol geldiğini gördüyseniz:

  • Kendi kişiliğinizden taviz vermemelisiniz.

Rüyada alyansın bol geldiğini görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, heveslerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol alyans takmak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol alyans görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada gelinliğin bol geldiğini görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulur.

Rüyada yüzüğün bol geldiğini görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabının bol geldiğini görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol ekmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol akan su görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments