Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı incir yemek

Rüyada sarı incir yemek

Rüyada sarı incir yemek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hayattan yana keyif bulacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kuş gibi hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı incir yemek gördüyseniz:

  • Ufak tefek flörtler daha ciddi bir hal alabilir.

Rüyada sarı incir yemek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı incir toplamak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle incir yemek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada olmamış incir yemek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu incir yemek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, elinin darda kalmayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle incir yemek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir koparmak yemek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kuru incir yemek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments